Sponsors

Wij hebben uw steun nodig!

Aan het realiseren en het in stand houden van ons ouderinitiatief zijn veel kosten verbonden. Stichting Nobass heeft geen inkomen of vaste subsidies. Daarom zoeken wij fondsen, sponsors en donateurs.

De inrichting van de appartementen zijn voor rekening van de toekomstige bewoners zelf. Voor de gemeenschappelijke ruimte is Stichting Nobass verantwoordelijk. Hiervoor doen wij een beroep op u. Er is veel geld nodig voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimte met keuken (om samen te koken en te eten), aankleding gangen en het aanleggen van de gemeenschappelijke tuin.

U kunt ons ook steunen door goederen of diensten aan te bieden. Handelt u in domotica en wilt u apparatuur schenken? Wat voor idee u ook heeft om ons te helpen, we horen het graag. Natuurlijk zijn wij bereid tot een tegenprestatie, zoals vermelding op onze website www.nobass.nl. Draagt u onze stichting een warm hart toe en wilt u ons graag helpen? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

Contact formulier

1 + 6 = ?

Onze sponsors

Sponsor nieuws

Uw steun is meer dan welkom.

Stichting Nobass heeft een ANBI-status, waardoor uw gift of donatie fiscaal aantrekkelijk is voor u of uw bedrijf.  Uw gift of donatie is zeer welkom op rekeningnummer NL17 RABO 0373 6503 45, ten name van Stichting Nobass.

Al onze toekomstige bewoners zijn u dankbaar!

Wilt u een steentje bijdragen!
Scan de QR-code of klik hier voor uw donatie.
Donaties via de QR-code zijn anoniem

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Nobass, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Nobass ontvangt hiervoor geld in de kas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Nobass.

Lees meer over SponsorKliks